Saturday, October 19, 2013

Kini Kembali

0 geng ajak sembang !
Assalamualaikum . . .


Hampir setahun jugak la mengabaikan blog kesayangan ni . naseb baik tak berkulat kan? hahaha
ade ke yang rindu kat blog sy ni? msti takde kan, yelaaa bkn femes emes sngt pn. trase mcm nk aktif kembali je dlm dunia blog ni . biasa la zaman skrg byk sngt teknologi . ade facebook, instagram, twitter dan macam2 lagi la. takde sape pn nak baca blog da zaman skrg ni. ermm tak tahu da nak membebel ape. huhuuuu. cukup la ini je. wassalam :)


to be continued . . . . 

Friday, August 3, 2012

Result oh Result

2 geng ajak sembang !
Assalamualaikum ...

ermmm result ?? hahaha bile dpt tawu result nk kua 3rd august fuhhhh rase tak tenang jiwa raga bagai lahhh . mane tak nye degree kot . baru Semester 1 pulak tuu . sblm smbung degree ni mmg ramai la kwn2 yg da senior tu kan cite mmg deg ni susah xmcm dip sng sket nk score . mmg da resah gelisah habis la kann . tp apa kan daya kene gagahkan jugak study , buat assingment semua tu kann . cabarannn harus ditempuhii !!

tepat jam 12.00am bersamaan 3/8/2012 mmg saat yg dinantikan oleh semua warga UiTM . tunggu dapat email.. org lain yg da dpt email awal semua tnye cmne result , hadoiiii apesal la lmbt sngt aku dpt email ni . tunggu bkn main lame , finally sesudah sahur sesudah subuh baru la aku dapat email .dupdapdupdap kemainnn ni bile nak buka , pastu bile da tgk syukurrrrr alhamdulillah ya ALLAH , hasil utk semester 1 degree sangat memuaskan dan aku tak sangka akan dpt result mcm tu sampai menitiskan air mata sbb zaman diploma dlu mmg aku tak pernah dapat pointer tahap mcm ni . terima kasih kat Pensyarah dan kawan2 seperjuangan yg banyak membantu . Alhamdulillah *DL . looking forward for the next semester !! 

Tuesday, July 31, 2012

Butterfly ~

0 geng ajak sembang !

Ketika waktu mendatangkan cinta
Aku putuskan memilih dirimu
Setitik rasa itu menetes
Dan semakin parah

Bisa ku rasa getar jantungmu
Mencintaiku apa lagi aku
Jadikanlah diriku
Pilihan terakhir hatimu

reff:
Butterfly terbanglah tinggi
Setinggi anganku untuk meraihmu
Memeluk batinmu yang sempat kacau
Karna merindu

Butterfly fly away so high
As high as hopes I pray
To come and reach for you
Rescuing your soul
that previous messed up touching me and you

Jalan ini jauh
Namun kita tempuh
Bagai bumi ini
Hanya milik berdua

Biar ku berlebihan
Mendekatimu
Namun ku tunggu

: Melly Goeslow ft. Andhika Pratama

Friday, July 20, 2012

Salam Ramadhan

1 geng ajak sembang !

Assalamualaikum...



ALHAMDULILLAH YA ALLAH..

Aku masih Bernyawa dan masih mampu untuk beribadah kepada MU pada tahun ini ..

 ; selamat berjihad fisabilillah di bulan ramadhan, manfaatkan bulan kemaafan ini dengan sebaik-baik nya. Ganjaran di dunia kita nampak, tapi ganjaran di akhirat yang lebih elok kita kejar, maafkan sy andai ada salah dan silap,

SALAM RAMADHAN diucapkan untuk semua :)

Sunday, February 19, 2012

; Mari BerTWITTER

0 geng ajak sembang !
Assalamualaikum !

Apa kabar sume ? hope sihat la kan .

TWITTER ? korang mesti tahu kan ape bende tu . alaaa yg icon blue bird tu laa, skrang ni musim orang sume pakat dok tweet2 bagai termasukla aku pn join same jugak . fesbuk semakin bosan , so twitter ni kire macam SMS versi internet la . seronok jugak la .

u olls ade twitter tak ? kalau sudi FOLLOW SINI .~ errr saje nk promote twitter jap.



to olls yg baru nak berjinak-jinak dalam dunia twitter , masih tertanya-tanya macam mane nak guna ,jom kita tgk function ni . <--kredit to myravea .





p/s : sape yg ade twitter sudi2 la FOLLOW yee . i will be follow u olls  back :)

Wednesday, February 15, 2012

too busy =.=

0 geng ajak sembang !
Assalamualaikum .

ape kabar blogger's friends ? hope u olls gonna be fine always :)

to all yg slalu blogwalking kat sini mesti bosan kan sbb takde update entry langsung .
 (tapi ade ke yg sudi bw kat sini ? if ade thanks sngt . hehehe)

sy tersangatlah busy sampai takde mase nak on9 . rinduuu sngt nk blogwalking .
weekends pn asyik hang out je kannn .mane nak ade mase . hehehe

hope ade lots of time utk update entry soon .

BYE ...

Thursday, December 1, 2011

GOOGLE hancur berkecai ??

5 geng ajak sembang !
Assalamualaikum .

tajuk entry mcm gempak je kan ??
korang mesti pk hancur berkecai mcm mane kan .
oke xpayah nak pening2 sakit kpale bagai ,
mls nk wat ayat karangan pnjg lebar,nnti korg gak penat nak baca .
 layan je pic kat bwh ni .



masih normal lagi .


aiikk nape da berterabur ??


tgk . cmne nak search ? da berkecai camni .






menarik kan ?? korang nak cuba ??
masuk link ni .


*korg taip je pape yg korg nak kat search box tu .
tgk ape yg jadi . mesti best .


SELAMAT MENCUBA ~

" SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "

8 geng ajak sembang !
Assalamualaikum ...

ade segmen laaa ,
 ermm da lame sngt xon9 , 
xsempat nk hapdett blog nak blogwalking sume .
ari ni ade mase nak on9 so free utk bw ,
titibe ternampak segmen dari LYSSASECRET !
mesti kene joinn punye .
sebab ..............




* blog lyssa ade tutorial ! terbaiklah ~
* tanpa tuto dari blog lyssa xde la blog look nice cmni kan . thnx lyssa .
* entry yg dikongsikan sangat bermanfaat & berguna .
* kekalkan blog kaler PINK ! sweet + chumel .


~ HAPPY ANNIVERSARY BLOG LYSSASECRET ~


older post

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...