Friday, July 29, 2011

SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita

14 geng ajak sembang !
Assalamualaikum ...


!                                                                             LUNA LANUN !

sape yang berminat nak join sila klik sini LUNA LANUN .


BYEBYE^^

Thursday, July 28, 2011

JUALAN HARI RAYA !

0 geng ajak sembang !
 Assalamualaikum ...


SALE..SALE..SALE..


ade koleksi BAJU KURUNG , JUBAH , TELEKONG .




BAJU KURUNG

material : SOFT COTTEN (with manik & labuci design )
price : RM 150 (including postage)
size : XS , S , M , L ,XL










  JUBAH

* only in black colour with different design
price : RM 130 (including postage)
size :  S , M , L , XL ,XXL




    






TELEKONG 

material : SOFT COTTEN
price : RM 80 (including postage)







: untuk sebarang pertanyaan dan pesanan sila PM saya di facebook


p/s : masih ade stok terbaru yang akan sampai nanti akan di upload kemudian :)
TQ.


Wednesday, July 27, 2011

5 artis lelaki TER kacak !

0 geng ajak sembang !
Assalamualaikum ...

masing2 ade pilihan tersendiri kan ?
ni pilihan aku ! aku punye suka la kan ? 
bagi korang tak tahu la ,
ini artis lelaki yang aku minat gyle2 la .
5 senarai artis lelaki bagi aku paling TERkacak di malaysia !
mary sama sama usha sape agaknye kan ..




1. Aaron Aziz



2. Zahiril Adzim


3. AWAL ASHAARI



4. REMY ISHAK





5. KAMAL ADLI



kacak tak mereka ?? pilihan korang sape pulak ??
sama  macam ni tak ?




BYEBYE^_^

Tuesday, July 26, 2011

My Sweeto !

0 geng ajak sembang !
Assalamualaikum ...

sekali skale nk wat gak entry pasal org yg tersayang ni .
setelah hampir 2tahun bersama , kami terpisah akhirnye (bkn putus oke !)
terpisah jauh sebenarnye . bak kata org CINTA JARAK JAUH .
sorang kat ipoh , sorang kat kL .
ape kan daya , redha aje lah :(

bukan senang nak jumpe , die sebok ngan kelas sebab 1 SEM lagi nak habiskan .
sy plak da abes SEM .
berat hati nak tinggalkan die jaoh sbenarnye .
23JULY yg lepas , die datang kL , wahhhh bestnye sbb da lame xjumpe kan .
mmg satu hari spend time ngan die .
jemput die kt kL sentral , pastu g jenjalan kat TIME SQUARE .
nak tahu ape bende yg palinggggg sy suke ??
die pakai baju kemeja ! walaweyhhhh mmg smartieesss lah !
sy suke sngt2 sbb die ni xberminat sngt lah nk pakai baju kemeja ,
tapi sy suruh die try pakai jugakk .



tgk ni ..
*
*



agak2 bile ag boley jumpe kan ???
ermmmmm :(
palingg sedih die balik ipoh teros demam..
maaf la kalo sebab awk jumpe sy awk demam =.=
itu je la kot nak citer ,


BYEBYE^_^

Tuesday, July 19, 2011

SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER

18 geng ajak sembang !
Assalamualaikum ...

!                                                                             LUNA LANUN !

sape yg berminat nak join klik header LUNA LANUN okee :)

BYEBYE^^

kisah JUVANA !

1 geng ajak sembang !
Assalamualaikum ..

mesti ramai yg dah tgk last episod juvana smlm kan ?
 sape yg tak sempat nak tgk bole tgk kat kat TONTON 
ending yg sedih dan best ! last2 sume bekerjaya :)


ni la watak2 pelajar JUVANA !
      

ni plak tenaga pengajar JUVANA !


♥ abang2 JUVANA yg kacak kacak 

 akan merindui citer JUVANA ni =.=


BYEBYE^^

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

3 geng ajak sembang !
Assalamualaikum....

Santai Bersama BEN ASHAARI
klik SINI nak join .



* Sila ceritakan latar belakang blog anda seperti bila mula buka , kenapa anda buat blog , sapa idola bloggger anda , minat dan sebagainya la..

blog ini dilahirkan pada MAC 2010 , hampir setahun lebih suda la , berminat bila tgk kengkawan ade blog cantik2 , tp sbb bz ngan study smpai xde mase , aku ni sebenarnye anak tunggal , so any probs akan luahkan kat diary smpai satu tahap ade someOne ceroboh my diary , sngt la sedey =.= ,
 so hati aku nekad berkata baik la buat blog , mule2 sekadar ingin meluahkan ape yg terbuku dihati , lama2 menjadi pencinta setia kat dunia blogging ni . ramai blogger2 terkenal yg aku da usha , dan kak NURULBADIAH antara blogger yg menjadi idola pilihan hati aku , sbb blognye bnyk story pasal life , bagi info untuk diri kita lebih bersemangat melalui entry2 yg di sampaikan , 1 more thing kak nurul tak sombong , itu yg aku paling suka pasal diri nye :)


* Cuba bagitau kenapa blog anda patut dipilih sebagai blog yang patut di singgah setiap hari ?

blog ni nak kata patut di singgah setiap hari takde la kan , sebab bukan hari2 aku rajin update , tapi anda patut singgah sebab blog aku ni banyak pasal kisah suka duka hidup aku , berkongsi minat sesama blogger yg singgah , SHARING is CARING betol tak ?? 
aku tak pakse korang nak singgah kat blog aku yg xseberapa ni , 
sangat2 la menghargai sape yg sudi singgah kat blog aku ni terima kasih banyak2 la yee .



BYEBYE ^^


Thursday, July 14, 2011

dahulu dan kini

1 geng ajak sembang !
Assalamualaikum ....

"dahulu , kini , dan selamanya" (wah cam tagline umno plak kan ? ) hehehe .
oke lupakan tagline tu...bukan nak story mory sal politik  !
semua org inginkan perubahan pada diri sendiri kan ? tak banyak sikit pon jadi la kn ?
perubahan yg paling ketara yg aku nk kulit muka yg cerah . xperlu mcm cina or omputih ,
 sekadar cerah cukupla kan.


sape yg kenal aku pada zaman persekolahan & PLKN semestinye da bese tengok
wajah zaman KEGELAPAN aku kan ? hahahaha
nak tgk ? ni je koleksi yg ade dlm simpanan .

*
*
*
*
*
*
*
*
taraaaaaaaaaaa . haaa ni la aku . korang kenal tak sape ni ? :P
ni aku la weyyyy ~  (agak kasaq di situ .)

bese la kan . sape yg kenal aku msti tawu aku ni aktif sukan mase kt skola , slalu kawad kaki , cmne tak gelap kan ? bile dpt tawu masok PLKN , haaaa ape lagi lumur SUNBLOCK sebotol kt muka pn tak luak jugak . still cenggitu rupa nye . agak stress and tension jgk la bile org ckp kt aku "asal hodoh sngt ko ni ?", "ko ni macam anak india jela weiii " , bile masok poly plak cite mase sem1 , ade la kwn aku sorg ni xthu aku ni asal org kelantan , titibe dgr plak aku speaking klantan kan , dorg agak tekejot gak la smpai cakap ,
"hg org klantan ka wei ?? aku ingt hg ni pior penang punye org , muka mcm anak mami !" 
hahahaha....macam2 la jgk yg aku dgr , agak HOT&spicy jgk la telinga ni kan...



sekitar awal tahun 2010 , mase aku sem4 (practical training)
ade membe aku syorkan gune produk ni , nak tawu tak produk ape ?
*
*
*
*
TIA AMELIA

*bukan nak promote produk ni sbb bkn aku dpt komisyen pon kan. 
masalah kulit aku kulit warna tak sekata . masalah jerawat kurang , 
bile time dtg bln tu bese la kan seketul dua jerawat nk menyebok kat muka aku ni.
dlm mase 6bulan practical aku amek peluang cuba nak cerahkan kulit 
sbb keje ofis bese la ade AIR-COND !
tak perlu nak fikir kene panas kulit gelap lagi....

dan hasilnye amat memuaskan.....tgk ni ~
*
*
*
*
   
   
   


ape pendapat korang , BERKESAN tak??? tawu la zaman skg ade edit2 bagai sume kan ? setakat nk edit buang jerawat bole kan ? kulit gelap kalo bagi cerah nmpk sngt ketara kn edit2 sume tu , 
tak percaye ? (haaa lu p la sndri.)
kwn2 yg da lame xjumpe msti tegor "kulit makin cerah skrang pakai ape ??" 
ade lagi kes ni kat fesbuk , PLKN da berlalu 3 tahun lepas , ade la org ni tegor 
"cam kenal , tp nak add takot salah org pulak , betol ke ni fyka ??"
ape2 pon aku TERamat la berpuas ati setelah menggunakan produk tu .
bagi sesape ingin mencuba silakan .
TAPI.....ade tapi tapi ni , pastikan yg korang beli tu original , sbb bnyk produk tiruan skrg ni .
nanti bukan makin cantik , makin teruk pulak wajah korang yg cantik manis sume ni kan .

ok la , cukup la cite pnjang lebar , penat plak korg nak bace nnti , aku pn penat nak menaip jugak ni .


*SHARING IS CARING*
BYEBYE^^


BEN ASHAARI , AWAK la pulak !

3 geng ajak sembang !


Assalamualaikum ....



Santai Bersama BEN ASHAARI





BYEBYE ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...