Sunday, March 13, 2011

!!! Contest Study Cun !!!

cam best je contest ni...saje nak join sbb ni last sem nak abes dip dah..so xtaw ag bile ade pic nk study2 ....so ape ag jom la join ramai ramai !



Nak JOIN ??
Sooo.. Ini SYARAT-SYARATNYA :

1 ::  Jadi FOLLOWER untuk BLOG shikinbudakbaik and  
FOLLOWER BLOG mydearcantik seyrasuhaira

yg nie wajib sbb kami nak meraikan follower dan bakal-bakal follower kami

2 :: Buat satu entry bertajuk 
"" !!! Contest Study Cun !!! ""
Letakkan BANNER kat atas tu dan LINK KAN ke entry sticky post ini.

LETAK kan skali banner tu kat side bar korang..

3 ::  Letakkan satu gambar yang ingin dipertandingkan ::

spesifikasi GAMBAR dalam konteks STUDY ialah  ::

::  ada muka korang
::  tyme2 tengah study
::  OR  tyme meeting 
::  OR discussion
::  OR  tyme tengah ajar adik
:: OR  tyme ajar ngaji anak-anak pun boleh

Janji gambar tu tunjuk korang ngah study or dah lepas study or rehat kejap dari study ..
4 ::  kawan-kawan letaklah sikit Caption atau ceritakan sikit pasal gambar tu.

5 :: TAG kepada sekurang-kurangnya 2 orang rakan n pastikan mereka tahu Contest nie.
nak tag lebih pon boleh.
di alu-alukan..

6 :: Tinggalkan LINK entry penyertaan contest kat ruangan comment nie.
kami akan terjah one by one kay.


TARIKH TUTUP ialah pada ::   11:59 malam , 5th APRIL 2011,SABTU


## Hadiah akan diberitahu next week sbb KAMI nak shopping minggu depan ##


Gambar yg dipertaruhkan ialah :




study last minit...jgn tiru okeh. hahaha...
berusaha sebaik mungkin tgk muke agak serius cam tahan gelak je kan ?
:PRODUCTION, subjek yg kira2 agak pelik sebab kene wat bulat2 kotak2 ! aduhh .
LOKASI : mcDonalds ~


that's all ;)



sy tagging tagging kan mereka !

3 geng ajak sembang !:

nabila izyani said...

alamak kena buat la nieyh..
adoiy aiyhh ceq bz saat2 pengakhir pengkuliahan
ceq bg kamu ja laa yang menag =)
peluang skit

shikinbudakbaik said...

thanx join contest kami...check..

ScHa Fyka said...

ur welcome ! diz first contest yg sy join ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...