Sunday, January 30, 2011

Hello Kitty :)


    Zaman kecik kecik dulu sume minat kartun kan ? ultraman , tom&jerry ,sailormoon , spongebob . tapiiii kan sy suka sngt2 HELLO KITTY ! nak tawu knape ? sebab cute sngt n yg paling penting kaler PINK. haaaa kat sini sy nak share pasal HK sy nih. kalo boley sume bende dlm hidup sy ni ade kaitan dgn HK....




ini moto sy (abaikan model tak berbayar tu !)  nk ubahsuai moto ni .



cantik tak if moto ni  gune coverset ni ? to much pinky rite ? hehehe


ok ! itu cite pasal moto. skg nak cite sal kereta idaman lak . org lain sume impikan BMW,HONDA . tapi ikot kemampuan tak la kot . impian sebenar nak SUZUKI SWIFT (tapii mahal sngt kan ? lupe kan saje la.)..akhhirnya MYVI cukup la kot bile da keje nnti nk kumpul duit beli kereta... biase la kan kalo nk beli mesti la PIIIINNNKKKK ! hehehe :)


tapiiiiiiiiiiii masih belum lengkap sebab takde HELLO KITTY ! dari ihsan Encik Google, sy tersearch pic yg comel2 ni.



cute kan ?


emmmm lagii ape nak mengarot ?? haa wedding ???


 gyle tak kalo pakai dress ni on my wedding nnnti ?
 hahaha maw larii my future husband xkan la die nk pakai tuksedo pink...so weird rite ?? 
hohoho mat jambu siiooottt laki i nnti ~



emmm ini je la kot nk mengarot~
hope my dreams come true !
yg wedding tu tak la kot.
hahaha peeppps  <3







2 geng ajak sembang !:

nelly said...

wow .
minat hello kitty betul .

ScHa Fyka said...

hehehe .
cute kan Hello Kitty ni ?
i likeeee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...