Friday, January 21, 2011

.HOLIDAY dpm6a.

     THAIPUSAM ! kaum india sebok dok beraye kami pun sebok gak. tapi bukan sebok nak beraye sebok nak berjalan. bukan senang nak dapat cuti kan ? pagipagi da bangun punye la excited .  macammacam punye plan kan. first kami ke kedai mamak EHSAN pekena 'roti canai' dulu beb pepagi mengisi perot yg kebulo ni. suda kenyang kami gerak g ipoh parade plak. pekena bowling 2 GAME . tangan bagai nak tercabut menghayun bola bowling yang berat huh ! susah nak cite. hah. part ni best, selepas itu kami bergerak ke mane tawu ? korang xtaw kan ? meh nak cakap. LUBUK TIMAH ! sejak sem 1 ag da penah dengar pasal tempat ni tapi xpenah sampai pun. da last sem ni akhirnya berpijak jugak kat tempat tuh. best lor ! rugi tak datang. mmg seronok smpai xtaw nk habaq cmne ag. berendam macam xpenah jumpe air. hahaha .then da puas mandi balik rumah dalam kebasahan. kat tengah jalan ade roadblok ! POLIS. tapi rileks je la ade lesen kan ? hehehe.. sampai polis tnye " dik dari mane basahbasah ni ?'..polis ni public holiday pun nak keje, dok jela diamdiam kat umah kan ?.. da sampai umah mandi lagi,siapsiap kua balik. MAKAN. kebulo suda , lokasi nye kedai abe din menjadi pilihan kami. suda kenyang hati pun riang, kami teruskan perjalanan. KAROK !! kat shogun.sumpa tanak g tempat tu tak best. 2jam duduk menyanyi kat citu. hampir smpai kul 8.30mlm balik. emmmm penat mmg penat tapi seronok bukan selalu kan. mmg tido awal la malam tu. ape ape pun tengsss la kengkawan dpm6A yg mmg sporting,gempak, HEBAT ! sentiasa ingat ni smpai bile bile. FOREVER.




                                          




: next time kite wat trip lagi okehh. seronokkkk!!


3 geng ajak sembang !:

didiyana said...

hey! blog awk comel! kalau free singgah la di blog sy! :)

ScHa Fyka said...

tengs...oraiiitt nnti sy singgah !

Lunia DolcEqa Xerra said...

fykah..miss u.ehee..akak jd follower..feel free to follew me too keh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...