Sunday, May 29, 2011

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER

Assalamualaikum !



segmen "Abg Ben" lagi ! ni sukee ni sbb bole tambah kawan reramai ag :)

Khas buat 500 follower ke bawah saja macam sy yg baru berblogger ag...
follower pon xsampai 100 ag....sungguh menyedihkan :(


sape nak join klik kat bawah ni oke ?!!



Bye ,  ^_^

15 geng ajak sembang !:

GadisARMY said...

hye! rizz redah n folo! jom dtg blog rizz! :)

Fauzie Jasmani said...

Abg Ben ajak serbu Blog baru nih! hehe

UpProfits Latest Entry : Kisah Sebenar di sebalik Cerita Pari-pari

admin said...

serbu blog...

solomolo said...

solomolo serbu situ sana sini...
selamat berblogging...
[^_^]

Encik Bedak Sejuk said...

merentas dari blog ke blog then singgah sini kejap...

salam kenal dan selamat berblogging...

:D

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,datang terjah blog ni dari segmen abg Ben redah blog baru...

happy blogging...(^^,)

Cik Kamoo said...

kasih terjah sini!! CK datang dari blog BA .... happy blogging ya

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal :)

singgah sini dah follow kamu :)


NEW ENTRY : saya bukan nak tunjuk hebat!

Dayana AZ said...

dayana jln2 sini :) wahh hebat background snow ni!

http://www.herstoriie.com/2011/05/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-redah.html

dayana buat list tu sebab dah tk layak nk join, jom tengok jom :D!

''bidadariSIDIA'' said...

Assalam :)
salam perkenalan
terjah menerjah dari blog ABANG BEN ''TEN'' :P

dan terus me''MOLLOW'' :)
follow me back kalau tak keberatan :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

happy blogging ♥♥♥

sue perbs.. said...

salam perkenalan.. smbung redah dri blog bro ben..

mas saari said...

salam singgah dan follow blog kamu yg best!
salam perkenalan dan happy blogging..

Pak Syahot said...

salam prkenalan & singgah dr belog abg ben... bgos btol abg ben kan buat segmen utk blogger2 bru neyh... =)

kalau tak keberatan singgah la
http://paksyahot.blogspot.com

CIRA EZERA said...

salam singgah..nice blog....hihih klu sudi jmputlah datang home saya ea..http://nazirahahmad1989.blogspot.com/

Ena said...

Singgah redah n follow;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...