Saturday, May 14, 2011

special HB !



"Alhamdulillah , 21 tahun dah hidup muka bumi yang 

bertuah ini.... thanks ye sume yang wishhhhh. love u 

all ♥♥♥



  • bawak bertenang ye kawan2....yeee tahu2 bufday sy lambat lagi.....sebenarnye ucapan di atas adalah ungkapan yg diciplak dari fb seseorang ! jgn marah haa.... HEHEHE :)
  • tanggal 14 MEI 1990 lahirlah putri bongsu kesayangan family nye yang amat comel dan cantik . ermm baby girl yg sngt cute . *weeeee ~
  • sekarang ,pada 14 MEI 2011 genaplah usia putri tersebut 21 tahun ! hrmmm cepat sungguh masa berlalu kan ? 
  • ermmm macam cite dongeng pulak . huhuhu.  awok2 sume mesti nak tahu siape yg sy maksud kan kan kan ??sabar dulu....mesti awok2 sume da tahu sape kan ? ce teka ce teka ! hahahaha~




ini die org yg sy maksudkan...... SITI SYAWALHANA


gadis yg sangat cantik, menarik, kau memang DA BOOMM ! hehehe :)


cik cawal bersama BB wma kesayangannye....
sentiasa tabah jangan sedih2 ok sygku....sy tahu awak kuat utk hadapi semua ni.
andai ade jodoh kamu pasti bersatu ! insyALLAH :)


time ni cik cawal bwk sy pusing2 taiping...mekasih ye pakcik ibrahim coz izinkan sy bermalam dirumah .
 nnti bole la sy datang lagii . hehehehe :)



ni saat terakhir kami lepak....bercuti kat telok batik ! sy suke angkat cik cawal...sebab die ringan je....
 rindu awak sangat2 bile bole ketemu lagi ?  :(



 ni nak tnye sket...ce perhatikan muke kami sama ke ?? kami pun pelik rase nye xsama....setakat ni ade la bape orang orang ramai cakap kami macam adek bradik sbb muka sama . ye ke ? 
ermm tafsiran org macam2...so LU PK LA SENDIRI. hahahaha :)




 cake ni special utk awak cawal....ur feveret colour PURPLE rite ?? wlpun xdpt nk bagi kek betul2 gambar kek pun jadi la eyy. hehehe :)


"sebenarnye nye entry ni special sy buat utk sahabat kesayangan sy yg menyambut ulangtahun kelahirannya yg ke 21. semoga awak panjang umur dilimpahkan rezeki olehNYA . sy doakan awak berjaya dalam hidup dan jadi lah anak yg solehah. aminnnn."



HAPPY BIRTHDAY siti syawalhana !!




2 geng ajak sembang !:

chanana said...

syg..........
suke.........
terharuuuuu.
thankssssss sgt :)
rinduuuu :(

ScHa Fyka said...

ur welcome.....
sy pun rinduuuu awak sngt2 !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...