Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

Assalamualaikum....

Santai Bersama BEN ASHAARI
klik SINI nak join .



* Sila ceritakan latar belakang blog anda seperti bila mula buka , kenapa anda buat blog , sapa idola bloggger anda , minat dan sebagainya la..

blog ini dilahirkan pada MAC 2010 , hampir setahun lebih suda la , berminat bila tgk kengkawan ade blog cantik2 , tp sbb bz ngan study smpai xde mase , aku ni sebenarnye anak tunggal , so any probs akan luahkan kat diary smpai satu tahap ade someOne ceroboh my diary , sngt la sedey =.= ,
 so hati aku nekad berkata baik la buat blog , mule2 sekadar ingin meluahkan ape yg terbuku dihati , lama2 menjadi pencinta setia kat dunia blogging ni . ramai blogger2 terkenal yg aku da usha , dan kak NURULBADIAH antara blogger yg menjadi idola pilihan hati aku , sbb blognye bnyk story pasal life , bagi info untuk diri kita lebih bersemangat melalui entry2 yg di sampaikan , 1 more thing kak nurul tak sombong , itu yg aku paling suka pasal diri nye :)


* Cuba bagitau kenapa blog anda patut dipilih sebagai blog yang patut di singgah setiap hari ?

blog ni nak kata patut di singgah setiap hari takde la kan , sebab bukan hari2 aku rajin update , tapi anda patut singgah sebab blog aku ni banyak pasal kisah suka duka hidup aku , berkongsi minat sesama blogger yg singgah , SHARING is CARING betol tak ?? 
aku tak pakse korang nak singgah kat blog aku yg xseberapa ni , 
sangat2 la menghargai sape yg sudi singgah kat blog aku ni terima kasih banyak2 la yee .



BYEBYE ^^


3 geng ajak sembang !:

I said...

anda terpilih. sila visit untuk info selanjutnya. terima kasih.

http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

AMMAR YASIR said...

skodeng sini jap

wanie wonek said...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...