Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI


Assalamualaikum...

Santai Bersama BEN ASHAARI

5 BLOG PILIHAN HATI ???



belog mereka antara yang terhebat sy suka terjahh !! nak tahu sapee ??




Santai Bersama BEN ASHAARI

blog yg sentiasa menjadi pujaan hati..sebab blog abg ben mmg padat dan ringkas la...selalu support blogger baru mcm sy..pembaca xbosan nak baca sbb bnyk info2 menarik yg abg ben kongsikan bersama., ade je idea2 abg. ben mencurah2 ! 



Geng Kapal

ketabahan isteri2 pelayar...mmg respect la dgn dorang...suami pegi belayar macam2 aktiviti dorg buat.."kita semua bersama".mybe one day, sy akan jadi macam dorang jugak if ade jodoh...sbb inilah kerjaya my boyfie...tabikkk springg !!  :)





info sangat menarik...mmg seriussss ! sbb info yg dikongsikan pelik dan kite pun xtahu pasal info tuu...so bila bace blog tu kite akan cakap "ouhhh wujud rupenye bende ni"..."ermm tak pernah tahu pulak pasal cite ni". so sape xpenah tgk blog...jom terjahh !





suka masuk blog ni sbb banyak share something yg interesting ! yang paling suke skali LADYBIRD besarrrrr punyeee ! heeeeeee :)



 NurulBadiah Lai
because she is nurulbadiah la suke sngat masok blog die...sape yg xkenal kak nurulbadiah punye blog ni kan ?? banyak berkongsi ttg kehidupan sehariannye...part yg paling suke fesyen nye mmg meletopp & up-to-date ! ade tutorial pakai shawl . picca die photoshoot....walaweyhhh cantek seyh, (tak pelik kan jika girl puji girl?? dont call me lesbie ok..im tulen girl !)....hahaha...so jom usha blog kak NURULBADIAH .


sape yg blom join segmen ni..jom la join ramai2 !

*sharing is caring*

BYEBYE :)

2 geng ajak sembang !:

Nurulbadiah Lai said...

THANKS DEAR...


love uu :)

take care okey..

ScHa Fyka said...

love u too kakak ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...