Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA


Assalamualaikum .
Satu lagi segmen ABG BEN yang aku join .


Santai Bersama BEN ASHAARI 

Blog ni simple je. selalunye orang suka luahkan perasaan dalam diary..tapi rasenye tu da kuno! bile diary hilang mula la risau takut orang baca abes sume privacy secret da bocor kan..so ape gune zaman teknologi da semakin maju kan, luahkan sume kat blog ni je..blog ni baru 10bulan tercipta,im still newbie here ! banyak lagi bende baru kene blaja kan ? so sape yg terer2 tu bole la kasi tunjuk ajar kan..tak salah ilmu korang dikongsikan bersama :) blog ni xde la sehebat blog abg ben , yuyu zulaikha , fatin liyana . hanyalah sekadar coretan2 isi hati dan terlintas di minda utk dikongsikan bersama kawankawan semua .
Walau blog ini bukan satu pilihan untuk menulis ,tapi aku perlu tempat untuk meluah .Dan para pembacanya ,sebagai pendengar setia . 

kalau sudi berkawan dengan be my follower ok. tiada paksaan. sekadar ingin menambah kenalan dan ingin berkongsi apa saja dengan kawankawan.

* Sharing is caring*


Oklah. itu saja. Salam perkenalan !
   BYE BYE .
^_^
  


9 geng ajak sembang !:

solomolo said...

singgah untuk beramah mesra sesama blogger...
happy blogging...
[^_^]

SoLy SoLicious said...

dtg terjah belog sini....

jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

ainol akasyah said...

terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

Wahida said...

Saya pun join segmen ni :). Salam kenalan :D

Dududu said...

salam perkenalan , jum singgah :D
http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

h[a]ni$ said...

snggah sebentar....

klo sudi jenguk le blog sy...

http://hanisjoe.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Shakinah Sholehuddin said...

dtg singgah dri blog abg ben..
happy bblogging ye...=)

Ninie Dora said...

singgah sini..

entry trbaru…

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...