Wednesday, August 3, 2011

7 things in my bag !

Assalamualaikum...

bulan2 pose ni kepale otak xtawu nk post ape , titibe je tepikir nk kongsi barang2 yg slalu aku carry kemane2 aku nk pegi . 7 barang wajib ni penting kene ade slalu dalam beg , kalo tidak susah la beb !


tengok ni banyak kan barang ??? ishh...ishh...ishh..



>> let's check it out 7 things in my bag !

1. purse ni wajib sebab macam2 ade dlm ni , (next time aku share ape yg ade dlm purse aku ni eh)


2. henpon ni kalo takde susah la nk sms org tersayang kan ? 
(tengs awak coz bagi birthday present last year nokia c-6 ni , happy lompat-lompat tau tak ? hehehe ^^)



3.  Eclipse mints - for my fresh breath .

4. wet tissues - nak buang mekap time nak solat or kotor2 kene makanan bole cuci guna ni jugakk , jenama watsons aje yg mampu beli sebab murah , hehehe


5. Miyami compact powder - semestinya nak cantik kan ??
 kasi cerah sikit muka yang gelap ni .



6. vaseline lip essence advance - bibir selalu kering , 
so inilah jalan penyelesaiannya ^_^


7. Vaseline lotion - mesti ade MOISTURE , baru la best , 
suka sngt guna lotion yg ni sbb bau SOYA , wangiiiiii :)



:  itu aje nak merepek , kalo banyak2 nanti panjang plak cite ,
korang plak xlarat nak bace kan ? huhuhu .



. SHARING IS CARING .
BYEBYE ^^

2 geng ajak sembang !:

SayaAnim said...

Vaseline memang terbaek kan?..
huhu..
suke gune..

cantek lah purse.ehee

ScHa Fyka said...

peminat vaseline jugak eh ??
mmg terbaik la , paling best lotion soya tu ,
i likeeee :)

purse ? tengs dear :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...