Wednesday, August 10, 2011

Birtday WishList

Assalamualaikum ...

setiap tahun mesti nak hadiah .
semestinya dari parents . (tak malu kan mintak hadiah ??)
selalu hadiah suke hati la ape org nak bagi , ini siap mintak lagi nak hadiah hape kan . hahahha tak patot betol engkau ni fyka .


tahun lepas , mintak moto kat mama finally tercapai .
thanks mama :)
*abaikan model moto tak berbayar tu . hahaha


so tahun ni nak ape eyy ?? 
banyak sngt ade lam kpale otak ni , 
kalo mintak sume agak melampau jugak la kan ?? haiihhh =.=



ni wishlist my birthday tahun ni . tak banyak ade 3 jee :


1 . CINCIN
da lame bekenan cincin sebijik macam ni kat LAZO DIAMOND . 




2. HENPON
 
agak melampau kalau mintak NOKIA E6 ni kan ??
 merata kedai fon pegi usha fon ni , siap tnye brader tu lagi , last2 bukan beli pon. hahaha
niat nak keje nanti kumpul duit gaji nak beli fon ni , hope ujung tahun dapat la beli .
*guna duit sendiri ok . taknak mintak2 da , engkau da besar , bukan budak kecik lagi .



3. DEGREE
BM229 - Bachelor of Business Administration (Hons) Islamic Banking
impian terbesar ! kalo dapat , inila hadiah paling bermakna .
 ini tak bole mintak2 kene usaha sendiri , hope i will get it . same2 doakan oke :)


BYEBYE^^


5 geng ajak sembang !:

Pirates da Mariners said...

tu diaaa hakhakhak mintak kapal terbang lah senang nak g seberang laut ekekekekke

ScHa Fyka said...

nak mintak kapal terbang , kene kawin ngan anak raja la cmtu wehh . hahahha

✿....rossa alina....✿ said...

AMBOI MINTAK ENFON YEEE..SEMOGA APE YG AWK WISH TU,DAPAT LA EKKK..AMIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN.. :)

ScHa Fyka said...

enfon xmintak la syg . nak beli sendiri , juz mintak cincin je .
i hope my wish come true , amiinnn :)

DoodleLicious said...

hye..

salam singgah n salam perkenalan ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...