Sunday, August 7, 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI

Assalamualaikum ..

Santai Bersama BEN ASHAARI

rase macam da lambat tahu , sebab baru on9 . tapi rase masih sempat sebab segmen ni tutup kul 12 malam ni . so ade masa lagi nak join jugak . hehehehe

latar belakang blog ni ?

mula berjinak jinak sekitar november 2010
agak macam kanak2 tadika sebab tak tahu cmne nak gune blog ni .
semakin hari semakin se serius yg mungkin merajinkan diri 
search tutorial2 yg bersepah kat google tu , 
Pooopppsss !!
 maka terhasil la blog yg just just nice ni :)


mana dapat tahu mengenai segmen ini ???

segmen abg ben kan ?? soo mesti la dari blog abg ben .

tak percaya ?? haa korang bole tgk sini BEN ASHAARI






: SENARAI BLOG YG DITERJAH . mari kita lihat siapa yg kenaaaa . hehehe ^_^

    blog ade bird bird yang cute . tak percaya ? haaa pergi link tu tgk sndri . hehehe
    buta + pekak + bisu = cinta   
    blog pecinta hello kitty . comell :)  
   pecinta k-POP . makwe Lee Min Ho . tak percaya ?? haaa g tanye tuan blog tu sendiri .        
    woottt wooottt " theme blog kami same kaler , black pink . cantikkkk  ^^
    junior smk darul ehsan . hehehe :)
    sape nk tgk menjelajah dunia boleh pergi blog ni . hehehe .



setakat ni dulu sesi terjah menerjah .
akan diupdate lagi sehingga kul 12 nanti . 

BYEBYE ^_^

8 geng ajak sembang !:

Iffah Afeefah said...

tukat comment box jadi popup window lebih baik

sng komen

kimiez said...

sokong iffah..

haslinda said...

haloo...linda dtg dari segmen abg ben...:)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

ScHa Fyka said...

thanks iffah membantu, sy dah tukar . sy masih baru dan banyak lagi utk dipelajari . hehehe :)

Muhamad Zaki khairul said...

dahh follow. selamat berpuasa orang batu caves. :)

Zul Fattah said...

haha.. thanks yup...
ur blog also nice la..
peace yo..

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini ^^

yana dah komen blog neh, jom tengok!!

Amalina said...

Salam. Hello there. Lina datang ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?

SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...