Wednesday, August 24, 2011

Segmen Tambah Follower : Edisi Kuih Raya

Assalamualaikum .

SALAM RAMADHAN .

!                                                                             LUNA LANUN !
nak join klik header LUNA LANUN .



Kuih raya kegemaran sepanjang zaman saya ialah.......


ALMOND LONDON

BISKUT ARAB

* almond london & biskut arab ni wajib ada tiap2 tahun syawal , 
tak lengkap beraya rasanya kalau takde biskut2 ni ,
zaman dulu2 kemain lagi rajin buat biskut ni ,
skrg biskut sume tunjuk2 je kan .
guurrrllllppp ! puase ni , air liur ase cam nak meleleh suda ,
tahan2 raya da hampir . hehehe :)


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
MAAF ZAHIR & BATIN 

8 geng ajak sembang !:

cx's said...

biskut arab ni mcm suji ke? mcm pnh mkn tp mcm tk . hahaha http://cxopportunities.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

ScHa Fyka said...

lebey kurang mcm tu la , bentuk pon sama jee :)

Mrs Lurve said...

Salam singgah dan follow. Jom follow Mrs Lurve kembali :)

Biskut arab..menariknya!!

http://indahitukamu.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

Miss Haza said...

fyka.. salam pknalan.. dah follw..meh meh fllw haza juge..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

maseh..

bez amin said...

follow member baru! :-)

dari cni:

tambah follower edisi kuih raya

Noriko Miyosyi Aizawa said...

Selamat ari raye...

singgah dari segmen yang same...
follow u jugak..

meyh singgah sini pulak :

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

amierah said...

hmmm, sedapnye almond london... datang dari segmen sama, :) dah follow.

sue perbs.. said...

biskut arab tu mcm menarik la... hehe.. dtg terjah tngk kuih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...